Graduation Day

Jemi të lumtur të ju njoftojmë se Ceremonia e Certifikimit të nxënësve tanë, për përfundimin e vitit akademik 2022-2023, do të mbahet më datën 1 Korrik, në sheshin “Fehmi Lladrovci” në Drenas.

Ceremonia e Certifikimit është pjesë e rëndësishme ku manifestohen arritjet dhe sukseset e secilit nxënës në veçanti, si moment gëzimi e krenarie. Andaj jeni të mirëseardhur në këtë event, për t’u ndjerë krenarë me të arriturat mbresëlënëse të të rejave dhe të rinjve tanë. Agjenda e programit tonë fillon nga ora 16:00.

Ju mirëpresim!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »