Flutura Academy dhe Bambus Research nga Gjermania prezantuan projektin përfitues të grantit: “Projektet Investuese të Diasporës”

Flutura Academy së bashku me Bambus Research nga Gjermania, mori pjesë dhe prezantoi projektin përfitues të grantit: “Projektet Investuese të Diasporës”, zhvilluar nga Caritasi Zviceran në Kosovë, në bashkëpunim me Ministrinë e Zhvillimit Rajonal dhe Kosovo Investment and Enterprise Support Agency – KIESA, në prani të zyrtarëve shtetëror, donatorëve dhe partnerëve.

Në këtë event, ndër tjerash u prezantuan objektivat dhe rezultatet e pritshme të projektit, në kuadër të edukimit dhe avancimit të të rinjve në fushën e teknologjisë.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »