Flutura Gaming Club

Flutura Gaming Club është formuar me qëllim që nxënësit të kenë mundësi në kohën e lirë të zhvillojnë lojëra argëtuese së bashku me moshatarët e tyre, sepse lojërat e ndryshme ndikojnë tek fëmijët në zhvillimin kognitiv emocional, si dhe në atë fizik rekreativ.

Flutura Gaming Club synon të përfshijë të gjitha lojërat e përshtatshme e në trend për nxënës, që nga loja e shahut e deri tek të ashtuquajturat eSports.

Kësaj radhe, nxënësit kanë përzgjedhur të luajnë eSports, ku treguan pasion përmes ndeshjeve atraktive e argëtuese.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »