Flutura Akademi ofron mundësinë për punë praktike edhe për 25 nxënës të tjerë

Flutura Academy edhe këtë vit shkollor gjeneratës së dytë i ofron mundësi për punë praktike, ku 25 nxënës të suksesshëm do të kenë rastin për dy muaj rresht të jenë si praktikantë.

Duke përzgjedhur projekte reale dhe ndarë detyrat për secilin nxënës, i janë ofruar hapësirat tona si zyre pune për të vazhduar avancimin e njohurive të tyre në Programim, tashmë përmes punës praktike. E gjithë puna mentorohet në bashkëpunim me kompaninë e programimit Treedev në Prishtinë.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »