Flutura Academy së bashku me nxënës, në ditën e shtunë do të ndërmarr aksion për pastrim tek Liqeni i Vasilevës

Mjedisi në të cilin jetojmë është shumë i rëndësishëm, ndaj përpjekjet tona të vogla së bashku me nxënësit tanë, më shumë konsistojnë në kuadër të edukimit ambiental, sepse kujdesin ndaj mjedisit ne e konsiderojmë si ndërgjegjësim ambiental dhe njëkohësisht përgjegjësi shoqërore.

Andaj, ftojmë të gjithë të rinjtë e vullnetit të mirë, të na bashkëngjitën në këtë aksion vullnetar për pastrim. Aksioni do të organizohet më 3 qershor (e shtunë) nga ora 09:30.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »