Hapësirë Pune për të rinjtë e Drenasit pa pagesë

Flutura Academy ofron Hapësirë Pune(Zyre Pune) për të rinjtë e Drenasit pa pagesë. Bashkimi me komunitetin tonë të larmishëm të anëtarëve dhe bashkëpunëtorëve do t’ju frymëzojë, ju rrjetizon dhe ju mundëson të zhvilloni punën tuaj më mirë në çdo hap të rrugës.

Ne ofrojmë:

(20 ulëse, 1 zonë private, 5 ditë pune)

  • Hapur 09:00 – 14:00
  • Dollap me kyç privat
  • Sallë private takimesh
  • Ujë i pijshëm i freskët
  • Qasje në kuzhinë
  • Wi-fi
  • Printer, fotokopjues dhe skaner

Ju mirëpresim!

– Rezervimi(Google Forms – Link): https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfin…/viewform…

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »