Flutura Academy në Drenas, me lokacion të ri

Qendra e Flutura Academy në Drenas, është duke bërë përgatitjet e hapësirave të reja, tani me lokacion të ri.

Përkushtimi ynë është i palëkundur për të vazhduar me të njëjtën formë, me të njëjtën mënyrë sikur deri tani, për të gjithë të rinjtë e Komunës së Drenasit pa dallim.

Së shpejti do të njoftojmë për kohën e hapjes dhe për adresën e saktë se ku mund të na gjeni në Drenas, duke kërkuar mirëkuptimin që deri atëherë, të jemi me hapësira të rifreskuara me më shumë ngjyra dhe të vazhdojmë së bashku edhe me më shumë energji.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »