U prezantuan projektet në fushën e programimit nga nxënësit e Akademisë Flutura

Nxënësit tanë të Programimit të shkollave të mesme të ulëta, prezantuan projektet e tyre finale në prani të prindërve, duke demonstruar shkathtësitë e fituara në zhvillim dhe dizajnim të Web Aplikacioneve.

Përmes prezantimeve të tyre të mrekullueshme, nxënësit dëshmuan se kanë përfituar njohuri të qëndrueshme të kodimit, në rrugën drejt zhvillimit të njohurive më të avancuara.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »