8 marsi – Dita ndërkombëtare e Gruas

Dita ndërkombëtare e Gruas manifestohet më 8 mars çdo vit, duke përkujtuar lëvizjen për të drejtat e grave. Ndaj kjo ditë, shërben si një mundësi për të reflektuar mbi të drejtat e grave dhe barazinë gjinore.

Edhe në Flutura Academy, 77% e stafit aktual janë vajza dhe gra, gjë që dëshmon për një ambient që favorizon dhe proklamon barazinë gjinore.🦋

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »