7 marsi – Dita e mësuesit

Dita e Mësuesit manifestohet me qëllim nderimi personelit edukues të shkollave dhe universiteteve, të cilët kanë rolin primar në formimin dhe emancipimin e një shoqërie.

Ndaj, Flutura Academy falënderon të gjithë stafin e trajnerëve për kontributin e jashtëzakonshëm për nxënësit tanë, duke na bërë krenarë me punën dhe përkushtimin e tyre, me urimet më të mira për ditën e mësuesit. Urime Dita e Mësuesit!🦋

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »