Studentët e Akademisë Flutura prezantuan projektet e tyre në fushën e programimit para jurisë profesionale

Prezantuan projektet e tyre në mënyrë të shkëlqyer para jurisë profesionale, nxënësit tanë të shkollave të mesme të larta në programim. Punimet e realizuara përmes gjuhës programuese C#, dëshmuan para se gjithash përkushtimin dhe zotësinë e fituar deri tani në Flutura Academy.

Kënaqësi e jashtëzakonshme të shohësh të rinjtë tanë se si i shfrytëzojnë mundësitë e ofruara, për t’u edukuar në fushat më në trend me shkathtësitë dhe dijet e nevojshme.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »