Organizimi i Flutura Creative Club

Në vazhdën e aktiviteteve të radhës është organizuar Flutura Creative Club, ku përmes argëtimit shprehet talenti e kreativiteti i fëmijëve.

Nxënësit përmes punimeve e lojërave të ndryshme, shprehën imagjinatën e tyre dhe njëkohësisht u kujdesën të zbukurojnë edhe më tutje hapësirat tona në Flutura Academy.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Eduard Dibrani tashmë është punësuar si Programer Junior në kompaninë Treedev, e specializuar në zhvillimin e softuerit. Ne

Read More »