Një Muaj i Plotë me Ngjyra Verore dhe Energji

Në Flutura Summer Program, përgjatë një muaji kemi zhvilluar një larmi aktivitetesh, lojërash e mësimesh atraktive. Jemi munduar maksimalisht që t’i japim programit tonë ngjyra verore atraktive në përmbajtje, mirëpo energjinë sigurisht që e kanë përbërë vet nxënësit tanë.

I falënderojmë nxënësit dhe prindërit për bashkëpunimin përgjatë gjithë muajit Korrik, përfshirë fëmijët nga diaspora, duke uruar që të jemi së bashku prapë në verën e ardhshme edhe me më shumë ngjyra e energji. Ju faleminderit!🦋

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »