Mësimi praktik i pjesëve kompjuterike në Akademinë Flutura

Flutura Creative Club është organizim i cili mbledh nxënësit për t’i dhënë hapësirë e mundësi që të shprehin talentin e tyre përmes argëtimit.

Kësisoj, nxënësit me ndihmën e stafit ndërtuan këndin me pjesët kompjuterike, për të ilustruar dhe zbukuruar hapësirën e Flutura Academy në mënyrë kreative. Në të njëjtën kohë që shprehin kreativitetin, mësojnë edhe se si duken dhe çfarë funksioni ka secila pjesë e kompjuterit

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »