Ligjeratë për Ditën Ndërkombëtare të Internetit të Sigurt në Akademinë Flutura

Me shkas të Ditës Ndërkombëtare të Internetit të Sigurt, kemi mbajtur një ligjëratë për nxënësit tanë të shkollave fillore e të mesme të ulëta, me qëllim informimi mbi rreziqet gjatë përdorimit të internetit dhe mbrojtjen nga to.

Meqenëse sa më shumë që fëmijët aftësohen në përdorimin e pajisjeve të teknologjisë informative dhe krijojnë një lloj pavarësie, aq më shumë janë të ekspozuar ndaj mënyrave e informacioneve që kanë përmbajtje të pa përshtatshme për moshën e tyre. Kësisoj, ligjërata ishte konform edukimit të mirëfilltë të përdorimit të internetit të sigurt.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »