Flutura Summer Program

Sot kanë filluar 115 nxënës të shkollave të mesme të ulëta në Flutura Summer Program, përmes të cilit do të kenë mundësi të njihen me një larmi të njohurive nga teknologjia, shkathtësitë e buta dhe aktivitetet argëtuese të ndryshme.

Përmes këtij programi ne synojmë që fëmijët të rrisin dijet dhe shkathtësitë, të zhvillojnë qëndrueshmërinë emocionale e socializuese dhe të argëtohen përmes lojërave edukuese.

Flutura Academy – mundësi për të rinjtë

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »