Flutura Interns

Flutura Interns Club po krijon një rrjet të praktikantëve, të cilët pas përfundimit të trajnimeve profesionale në profilet që ofron Akademia, synon t’i angazhojë ata në punë praktike brenda Flutura Academy dhe kompanive simotra.

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e...

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Eduard Dibrani tashmë është punësuar si Programer Junior në kompaninë Treedev, e...

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Lorent Tiku tashmë është punësuar si Programer Junior në kompaninë Treedev, e...

Edmond Mehmeti

Një tjetër nxënës i Akademisë Flutura iu bashkua ekipit të Treedev. Nxënësi ynë, Edmond...

Lorik Vrellaku

Nxënësi ynë, Lorik Vrellaku ka filluar punën praktike si programer në kompaninë Treedev në...

Andi Bujupi

Edhe një nxenës i Akademisë Flutura filloi punën praktike në kompaninë Treedev Nxënësi ynë,...

Blendi Brahimi

Edhe një student i suksesshëm nga Akademia Flutura u bashku në kompaninë Treedev Nxënësi...

 Euron Nika

Nxënësi Euron Nika ka filluar punën praktike si Dizajner në kompaninë Taktika Studio në...

Altin Thaqi

Nxënësi ynë, Altin Thaqi ka filluar punën praktike si Dizajner në kompaninë @treedev_io në...

Arvanita Gashi

Nxënësja Arvanita Gashi ka filluar punën praktike në kompaninë @taktikastudio në Prishtinë, pas përfundimit...

Rilind Morina

Nxënësi ynë Rilind Morina ka filluar punën praktike në @taktikastudio në Prishtinë, pas përfundimit...