Rilind Morina

Nxënësi ynë Rilind Morina ka filluar punën praktike në @taktikastudio në Prishtinë, pas përfundimit me sukses të trajnimit gjashtë mujor të Dizajnit Grafik në Flutura Academy.

Duke qenë se korniza edukative që ofron Flutura Academy është bashkëdyzim i nevojave të tregut dhe konceptit bashkëkohorë të të mësuarit, nxënësve tanë i kemi ofruar mbështetje të mëtutjeshme që të gjejnë mundësi punësimi pas përfundimit të shkollimit.

Flutura Academy – mundësi për të rinjtë!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »