Flutura Academy prezantoi punën në takimet B2B në Zvicër

Në kuadër të kohortës së parë të mentorimit nga profesionistë nga diaspora, projekt i implementuar nga GERMIN, me përkrahjen e USAID Kosova, Flutura Academy prezantoi punën në Zurich në takimet B2B me udhëheqësit e bizneseve dhe profesionistë të ndryshëm në Zvicër.

Kjo, me qëllim të rritjes së kapaciteteve dhe aftësive biznesore, rrjetëzimit, qasjes ndaj bizneseve e klientëve dhe më pastaj krijimin e mundësive për eksport.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »