eSports në Akademinë Flutura

Në kuadër të Flutura Gaming Club, bashkë me nxënësit tanë kemi përzgjedhur të luajmë eSports, me ç’rast u zhvillua një garë mjaft interesante e argëtuese ndërmjet ekipeve të formuara.

Ndër tjerash, përmes Gaming Club synojmë që të ndikojmë në edukimin e fëmijëve për luajtjen e lojërave në mënyrë të shëndetshme dhe në menaxhimin e kohës me ndërgjegjshmëri. Për të theksuar që vetëm nëse kemi parasysh këto kondita, ndikimi i lojërave është pozitiv si në zhvillimin kognitiv emocional, ashtu edhe në atë fizik rekreativ.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »