Akademia Flutura po arrin shumë sukses

Flutura Academy mori pjesë në sesionin informues me temën: ”Roli i akademive dhe qendrave të trajnimit në aftësimin e të rinjve për tregun e punës”. Ky sesion informues u organizua nga Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Aftësim Profesional dhe Karrierë-DIMAK Kosova, projekt në kuadër të GIZ Kosova dhe Qeverisë Gjermane.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »