Si e përshkruajnë studentet tona fushën e programimit dhe përvojën e tyre në Flutura Academy

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Vajzave në TIK, me qëllim të inspirimit të sa më shumë vajzave për t’u aftësuar dhe angazhuar në teknologji, njihuni me disa prej citimeve të nxënësve tona të Programimit, të cilat na bëjnë krenarë me angazhimin e tyre në Flutura Academy!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »