Në Akademinë Flutura u mbajt punëtoria e radhës me temën Arkitektura e Kompjuterëve

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Vajzave në TIK, kemi mbajtur punëtorinë e radhës me nxënëset tona, me temën Arkitektura e Kompjuterëve. Nxënëset patën rastin që në mënyrë praktike të mësojnë dhe të demonstrojnë aftësitë e tyre të fituara, për pjesët që e përbëjnë kompjuterin dhe për çka shërben secila pjesë.

Në kohën kur teknologjia është në rritje dhe bota po bëhet gjithnjë e më digjitale, është me rëndësi që vajzat të kenë mundësinë për të mësuar dhe zhvilluar aftësitë e tyre në teknologji. Sepse, duke u përfshi në teknologji vajzat mund të krijojnë dhe të ndryshojnë botën në mënyra të reja dhe inovative.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »