Në Akademinë Flutura, nxënësit prezantuan webfaqet e realizuara përmes gjuhëve HTML dhe CSS

Nxënësit tanë të shkollave të mesme të larta prezantuan webfaqet e tyre, të realizuara përmes gjuhëve HTML dhe CSS.

Në këtë mënyrë demonstruan shkathtësitë e tyre të fituara në Flutura Academy, duke komunikuar idenë dhe kërkesat e projekteve të tyre në mënyrë të shkëlqyer.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »