Gara e shahut në Akademinë Flutura

Flutura Academy ka organizuar garën e Shahut për të gjithë nxënësit tanë të cilët kanë qenë të interesuar të marrin pjesë. Interesimi ishte shumë i madh dhe gara është zhvilluar në bazë të eliminimit të garuesve pjesëmarrës.

Duke qenë se shahu është një lojë strategjike që e stërvit mendjen, ideja ishte që përmes argëtimit nxënësit të mësohen të përballën me sfida, të zhvillojnë kreativitetin, kujtesën e logjikën. Për ta bërë më interesante, për vendin e parë ishte caktuar një shpërblim fitues.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »