Flutura TALK – znj. Atifete Jahjaga

Flutura TALK ka mision promovimin e ideve dhe emrave nga fusha të ndryshme që shërbejnë si model inspirimi për të rinjtë dhe të rejat e Drenasit. Përmes rrëfimeve personale, Flutura TALK do t’i prezantojë të ftuarit nga një këndvështrim ndryshe i cili do t’i frymëzojë të rinjtë që të thyejnë barrierat, normat dhe konstruktet sociale për të arritur potencialin e tyre.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »