Tashmë kanë filluar grupet e programimit bazik të shkollave të mesme të ulëta në Flutura Academy

Grupet e formuara rishtazi përfshijnë 80 nxënës të rinj, të cilët do të mësojnë procesin e zgjidhjes së problemeve përmes kompjuterit, si dhe do të vazhdojnë të shprehin kreativitetin e tyre duke krijuar webfaqe me anë të gjuhëve HTML dhe CSS.

Po ashtu, grupet nga viti i kaluar që kanë arritur me sukses të kalojnë në nivelin e radhës përfshijnë 80 nxënës, të cilët do të mësojnë të zhvillojnë animacione dhe lojëra përmes gjuhës programuese JavaScript, si dhe të dizajnojnë aplikacione interaktive.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »