Projektet e nxënësve

Njihuni me disa nga projektet-webfaqet e shkëlqyera të nxënësve tanë, të shkollave të mesme të larta në Flutura Academy. Projekte këto, që gjatë zhvillimit të trajnimit në Programim, i kanë përgatitur në kuadër të aftësive të pavarura të të mësuarit.

Këto web faqe të zhvilluara përmes teknologjive HTML, CSS, Bootstrap, JavaScript dhe jQuery janë dëshmi e arritjeve mbresëlënëse, të nxënësve tanë që vazhdojnë të trajnohen tek ne pa pagesë.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Eduard Dibrani tashmë është punësuar si Programer Junior në kompaninë Treedev, e specializuar në zhvillimin e softuerit. Ne

Read More »