Flutura Reading Club ka organizuar sesion dedikuar Ditës Botërore të Librit

Dita Botërore e Librit manifestohet me qëllim të promovimit të leximit dhe promovimit të kulturës së librave. Ndaj, Flutura Reading Club ka organizuar sesionin e radhës me nxënës për të mbajtur frymën e kulturës së leximit e diskutimit të librave me njëri-tjetrin.

Ndër tjerash, për nder të kësaj dite kemi dhuruar për nxënësit pjesëmarrës nga një libër dhuratë prej Flutura Academy, si motiv shtesë që ta duan dhe ta kultivojnë kulturën e leximit të librave në vazhdimësi.

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »