Akademia Flutura falenderon të gjithë ata që dhuruan libra dhe pasuruan bibliotekën e Akademisë

Libri gjithmonë mbetet si burim i pashtershëm për dijet e njerëzve dhe një mik i pazëvendësueshëm. Ndaj, në lidhje me kampanjën tonë për dhurimin e librit, që të pasurojmë këndin e bibliotekës në ambientet e Flutura Academy, falënderojmë gjithë akterët që na janë bashkangjitur deri tani.

Po ashtu, theksojmë që kampanja mbetet ende e hapur, si mundësi që të përfitojnë nxënësit tanë përmes shkëmbimit të librit. Andaj, të gjithë dashamirët e librit janë të ftuar që të na bashkëngjitën në këtë kampanjë në çdo kohë. Ju Faleminderit!

More Posts

Storje Suksesi

Nxënësi ynë, Drenis Bajrami ka arritur një tjetër fazë të rëndësishme në rrugën e tij profesionale duke u punësuar si

Read More »