TRAJNIME PROFESIONALE
FALAS

Duke i identifikuar nevojat e tregut, ne kemi përpiluar me kujdes trajnimet që ne do t’i ofrojmë, të cilat do t’u ofrojnë të rinjve mundësi për të aplikuar teorinë e përgjithshme në punë praktike, krijim të kompetencave profesionale, krijim të shkathtësive të tyre komunikuese dhe ndihmesa për të bërë zgjedhjet e tyre të duhura në karrierë.

reactJS

Comming soon...

IT ESSENTIALS

Comming soon...

CISCO CCNA

Comming soon...

GRAPHIC DESIGN

Comming soon...

ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Comming soon...

MACHINE LEARNING

Comming soon...

ABONOHU!

Akademia ‘Flutura’ do ta fillojë punën me kurse dhe trajnime gjatë fundit të vitit 2021.
Abonohu për të marrë njoftime të rregullta!