TRAJNIME PROFESIONALE
FALAS

Duke i identifikuar nevojat e tregut, ne kemi përpiluar me kujdes trajnimet që ne do t’i ofrojmë, të cilat do t’u ofrojnë të rinjve mundësi për të aplikuar teorinë e përgjithshme në punë praktike, krijim të kompetencave profesionale, krijim të shkathtësive të tyre komunikuese dhe ndihmesa për të bërë zgjedhjet e tyre të duhura në karrierë.

PYTHON

Comming soon...

Web Design

Comming soon...

PHP

Comming soon...

LARAVEL

Comming soon...

.NET

Comming soon...

WORDPRESS

Comming soon...

<

ABONOHU!

Akademia ‘Flutura’ do ta fillojë punën me kurse dhe trajnime gjatë fundit të vitit 2021.
Abonohu për të marrë njoftime të rregullta!