fbpx

Leonita Murseli

Kam ditur shumë pak gjëra rreth Dizajnit Grafik, por Flutura Academy më ka ndihmuar të profesionalizohem më shumë.

Rilind Morina

Më pëlqen dizajni dhe besoj se më ndihmon edhe në të ardhmen në drejtimin të cilin e kam përzgjedhur.

Altin Thaçi

Mendoj që Dizajni Grafik është mënyra më e mirë e shprehjes së kreativitetit dhe imagjinatës. Për mua është sikur universi ku imagjinata dhe kreativiteti nuk ka kufij.