Thumb

29 Prill, 2020

Akademia ‘Flutura’ prezantohet në RTK

Sot në RTK në emisionin ‘Studio e hapur’ ishte e ftuar Linda Hiseni, pjesë e akademisë ‘Flutura’ e cila mori pjesë në diskutimin për efektin e mësimdhënies dhe mësimnxënies online. I ftuar në emision ishte edhe zëvendësministri i Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Xhavit Regjaj.

Linda e prezantoi punën e akademisë ‘Flutura’ dhe platformën Flutura CMS, e cila po u ndihmon nxënësve dhe profesorëve të Drenasit dhe Skënderajit që sa më lehtë ta mbajnë mësimin online.

Për më shumë dëgjojeni emisionin në këtë link, ku mund të mësoni më shumë edhe për mbarëvajtjen e mësimit online në të gjithë Kosovën: https://www.facebook.com/rtklivecom/videos/1106080493102841/

Postimi i mëhershëm Postimi i rradhës