Unreal Engine

...
  •  45min
  •  Shqip

  •  Nivelet

  •  Diplomë

Total price:
0.00 
Clear
Sasia

Prezantojmë nxënësit me botën e zhvillimit të lojërave me kurset tona të Unreal Engine. Kursi është i projektuar për moshat ____ e më të mëdha, ku nxënësit do të mësojnë themelet e projektimit të një loje 3D duke përdorur një nga softuerët më të përdorur në botë. Duke zhvilluar kreativitetin dhe aftësitë e kodimit në një mjedis argëtus dhe bashkëpunues.

Fëmijë

1 fëmijë, 2 fëmijë