Programim për fëmijë 8-15 vjeç

...
  • 45min
  •  Shqip

  •  Nivelet

  •  Diplomë

Total price:
Suggested Price: 20.00 35.00 
Clear
Sasia
SKU: N/A
Category:
Tags: /

Trajnimi për programim bazik ju mundëson nxënësve të mësojnë dhe zhvillojnë njohuritë dhe aftësitë themelore në programim kompjuterik. Ky trajnim ka për qëllim të bëjë pjesëmarrësit të njohin konceptet themelore të programimit dhe të mësojnë gjuhën dhe mjedisin e programimit në mënyrë efikase.

Fëmijë

1 fëmijë, 2 fëmijë