Dizajn Grafik

...
  •  45min
  •  Shqip

  •  Nivelet

  •  Diplomë

Total price:
0.00 
Clear
Sasia
SKU: N/A
Category:
Tags: / /

Gjatë ndjekjes së këtij trajnimi ju do të njiheni me parimet e dizajnit grafik dhe do të aftësoheni nëpërmjet metodave të avancuara, si dhe teknikave e imazheve digjitale.

Fëmijë

1 fëmijë, 2 fëmijë