fbpx
Flutura Academy

Rrjeti i partnerëve

Ne jemi të hapur për të bashkëpunuar me partnerë të rinj për një shoqëri plot ngjyra. Me aplikimin, çdo aplikant i nënshtrohet një vlerësimi bazuar në parimet dhe vizionin e akademisë. Partnerët që i bashkohen vizionit tonë bëhen një pjesë integrale e zinxhirit tonë funksional që ofron arritjen e qëllimeve tona të përbashkëta. Secili prej partnerëve tanë i jep më shumë ngjyra akademisë 'Flutura'.
Brand 1 Brand 1
Brand 4 Brand 4
Brand 5 Brand 5
Brand 2 Brand 2
Brand 3 Brand 3
Brand 6 Brand 6

Rrjetëzimi

Flutura Academy punon me besim mbi bazën e një bashkëpunimi të shëndetshëm me partnerët tanë.

Qëllimet e përbashkëta

Secili prej partnerëve të Akademisë 'Flutura' sjell me vete vlerat e veta unike që kontribuojnë në arritjen e qëllimeve tona.

Zinxhiri funksional

Të gjithë partnerët janë një pjesë e rëndësishme e zinxhirit funksional ‘Flutura’, ku ata mbështesin akademinë me ekspertizën dhe burimet e tyre.

Bashkëpunimi

Në bazë të mirëkuptimit të vazhdueshëm, ne jemi në gjendje të punojmë së bashku për të maksimizuar përfitimet e akademisë për shoqërinë.