Kushtet e përdorimit

Informacion i pergjithshëm

Një nga përparësitë tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban llojet e informacionit që mblidhen dhe regjistrohen nga KeyDesign dhe si e përdorim ne.

Nëse keni pyetje shtesë ose keni nevojë për më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni përmes postës elektronike në Incubator. Një shembull i një politike të intimitetit mund të gjendet në buyproxies.io.

Fotografi log

KeyDesign ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve log. Këto skedarë regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë të analizave të shërbimeve pritëse. Informacioni i mbledhur nga skedarët log përfshijnë:

  • adresa e protokollit të internetit (IP)
  • lloji i shfletuesit, Ofruesi i Shërbimit të Internetit (ISP)
  • Vula e datës dhe orës, faqet referuese / dalëse
  • ndoshta numri i klikimeve

Politikat e privatësisë

Ju mund të këshilloheni me këtë listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin prej partnerëve reklamues të Inkubatorit.

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdor teknologji si cookie, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat dhe lidhjet e tyre përkatëse që shfaqen në Incubator, të cilat dërgohen direkt në shfletuesin e përdoruesve. Ata automatikisht marrin adresën tuaj IP kur kjo të ndodhë. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe / ose për të personalizuar përmbajtjen e reklamave që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Vini re se KeyDesign nuk ka qasje ose kontroll mbi këto cookie që përdoren nga reklamuesit e palëve të treta.

Politikat e palëve të treta

Politika e privatësisë së inkubatorit nuk vlen për reklamuesit ose faqet e internetit të tjera. Kështu, ne po ju këshillojmë të konsultoheni me Politikat përkatëse të privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të hiqen dorë nga opsionet e caktuara. Ju mund të gjeni një listë të plotë të këtyre Politikave të Intimitetit dhe lidhjeve të tyre këtu: Lidhje të Politikës së Privatësisë.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve tuaja të shfletuesit individual. Për të ditur informacion më të detajuar në lidhje me menaxhimin e cookie-ve me shfletues të veçantë të uebit, ato mund të gjenden në faqet e internetit përkatëse të shfletuesve. Arefarë janë cookie-t?

Informacioni për fëmijë

Një pjesë tjetër e përparësisë sonë është shtimi i mbrojtjes për fëmijët gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët të vëzhgojnë, marrin pjesë në dhe / ose monitorojnë dhe udhëzojnë veprimtarinë e tyre në internet.

Inkubatori nuk mbledh me vetëdije ndonjë informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën 13. Nëse mendoni se fëmija juaj ka siguruar këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, ne ju inkurajojmë juve që të na kontaktoni menjëherë dhe ne do të bëjmë përpjekjet tona për të hequr menjëherë informacione të tilla nga të dhënat tona.

Privatësia Online

Kjo politikë e privatësisë vlen vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata ndanë dhe / ose mbledhin në KeyDesign. Kjo politikë nuk është e zbatueshme për çdo informacion të mbledhur jashtë linje ose përmes kanaleve të ndryshme nga kjo faqe interneti.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni këtë rregull me politikën tonë të privatësisë dhe pajtoheni me termat dhe kushtet e saj.

Azhurnimi

Kjo Politikë e Privatësisë u azhurnua për herë të fundit në 20 maj 2016. Nëse do të ketë ndonjë azhurnim, ndryshim ose ndryshim në politikën tonë të privatësisë, ato do të postohen në këtë faqe