Abonohuni

Akademia ‘Flutura’ do ta fillojë punën me kurse dhe trajnime gjatë fundit të vitit 2020. Abonohu për të marrë njoftime të rregullta!

Kurset

Akademia ‘Flutura’ ka planifikuar t’i zhvillojë kurset dhe trajnimet në këto fusha. Sugjerimet e juaja do të na ndihmonin për ta zgjeruar gamën e fushave që i mbulojmë, andaj ju lusim të ndani pak kohë dhe ta plotësoni këtë pyetësor.